Cheep · Jogi tudnivalók

Fiók törlése

Utolsó frissítés: 2026. július 2.

Véglegesen törölheted a Cheep-fiókodat és az összes adatodat (bevásárlólisták, kedvenc boltok, ár-visszajelzések, asszisztensbeszélgetések és a profilod). Ez a művelet nem vonható vissza.

Az alkalmazásból

A leggyorsabb út: a Cheep alkalmazásban válaszd a Profil → Fiókom törlése lehetőséget.

Nincs meg az alkalmazás? Töröld a weben

Ha eltávolítottad az alkalmazást, az alábbi űrlapon a fiókod e-mail-címével és jelszavával igazold magad, majd töröld a fiókot. Az adatokat kizárólag az azonosításodra használjuk.

Segítség

Ha gond adódna, írj a destek@cheep.live címre — töröljük helyetted a fiókot.